Objednávky na parazitické háďatká uzatvárame vždy v piatok do 10h a nasledujúcu stredu expedujeme. Ďakujeme.
Novinka
Kód: ART00629

Altela (50 ml)

Neohodnotené
€7,60 €8,90 Zľava 14 %
Skladom

Pomocný prostriedok na zastavenie vývoja hubových a bakteriálnych chorôb viniča, ovocných stromov, zemiakov, zeleniny a jahôd.

Kategória: Choroby
Choroby: Plesne, Chrastavitosť
Oblasť použitia: Zelenina, Vinič, Zemiaky, Jadroviny

Spôsob pôsobenia:

Altela je kontaktný prípravok, ktorý zastavuje vývoj hubových a bakteriálnych chorôb. Obsahuje prírodné enzýmy, polyketidy, neživé baktérie, rastlinné extrakty a niektoré stopové prvky ako je mangán a zinok. Jedná sa o významné mikroprvky pre metabolizmus viniča a iných rastlín.

Špecifikácia použitia:

Pleseň zemiaková na rajčiaku (Phytophthora infestans), Pleseň zemiaková (Phytophthora infestans), Pleseň uhorková (Pseudoperenospora cubensis), Chrastavitosť jablone (Venturia inaequalis, anamorfa: Spilocaea pomi), Pleseň viniča (Botrytis cinirea), Pleseň cibule (Perenospora destructor). 

Neaplikujte pri vysokých teplotách alebo pri poludňajšom slnečnom žiarení. Ak sa do 48 hodín po aplikácii objavia zrážky, odporúčame ošetrenie zopakovať.

Skladovanie:

Prípravok Altela uchovávajte v originálnom obale pri izbovej teplote, v suchých dobre vetraných miestnostiach oddelene od skladovaných potravín, krmív, hnojív, dezinfekčných prostriedkov a prázdnych obalov od týchto látok. Pri skladovaní za uvedených podmienok - teplota skladovania +5 až +25 °C. Pomocný prostriedok nesmie zmrznúť.

 

Likvidácia obalov a zvyškov:

Oplachovaciu kvapalinu alebo zvyšky postreku zrieďte v pomere 1:5 s vodou a bezo zvyšku vystriekajte na ošetrovanú plochu, nesmú byť zasiahnuté zdroje podzemných vôd a recipienty povrchových vôd. Použité obaly sa ďalej nepoužívajú. Zvyšky pomocného prostriedku a použité obaly sa zlikvidujú odovzdaním na zberný dvor.

 

Návod na použitie nájdete na karte SÚVISIACE SÚBORY.Tento výrobok sa môže používať v ekologickom poľnohospodárstve podľa nariadenia Rady (ES) č. 834/2007 a nariadenia Komisie (ES) č. 889/2008 o ekologickej výrobe a označovaní ekologických produktov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: